en-USsv-SEde-DE

Varmt välkomna till Movänta Camping

 Skapa härliga sommarminnen hos oss på Movänta Camping!

Oavsett om ni stannar en enstaka övernattning eller gör ett längre besök, är vårt främsta mål alltid att Ni ska vilja komma tillbaka till oss.

Söker du tillfälligt boende? Även under lågsäsongen har du möjlighet att hyra våra stugor! Kontakta oss 0381-30028 eller info@movantacamping.se

NYA HANDIKAPPANPASSADE STUGOR!

De har 2 separata sovrum, rymlig dusch/toalett och vara anpassade för boende som använder rullstol. De är placerade nära restaurang och bad. Ring oss och kolla om det finns någon ledig för dig?

Campingen är belägen vid den södra delen av den klara och rena Försjön, 1 km utanför Hult i Eksjö kommun på småländska höglandet. Finns behovet av att ta sig till en storstad har vi lika långt till Malmö som till Stockholm, 30 mil, och till Göteborg har vi 20 mil. Campingen är 3-stjärnig och inom campingområdet finns såväl en barnvänlig badplats med lekplats, minigolfbana samt restaurang med fullständiga rättigheter. 

Campingen ligger i ett lugnt område med närhet till naturen. Campingen gränsar till vidsträckta skogar, där Ni på gång- och cykelavstånd kan finna både bär och svamp. Vill Ni göra en utflykt eller pröva fiskelyckan finns även kanoter och roddbåtar att hyra. Hit kommer också många gäster för att besöka turistattraktioner så som Skurugata, Skrôle Hie, unika trästaden Eksjö och Astrid Lindgrens värld med mera. Är man intresserad av älgar finns en Älgpark några mil iväg. Kleva gruva, eller Ädelfors guldvaskning är också några mycket uppskattade resmål. Blir godissuget stort tar man sig till Mariannelund och skaffar äkta Mariannelundskarameller. Fråga oss i receptionen! Hos oss finns med andra ord både möjligheten till lata stunder i solstolen och härliga äventyr!

För att boka når Ni oss antingen på:  E-post: info@movantacamping.seTelefon: 0381-30028

När Er semester äntligen börjar och ni är på väg hit, hittar ni oss på adressen:BADVÄGEN 4  575 92 HULT

Telefon E-post
 
Movänta camping, Badvägen 4, 575 92 Hult  |  Telefon: 0381-300 28  |  Orgnr: 556276-2103